“Gelukkig is Bruno iemand die je onmiddellijk vertrouwen geeft, hij biedt je veiligheid en mededogen aan. De uren vliegen voorbij, er wordt héél intensief gewerkt. Hij begeleidt je op een voor mij natuurlijke & spontane manier. Waardoor ik los kom en me overgeef aan het proces van innerlijke bevrijding. Een onbewust jaren-lang vast-zitten… om te komen tot wie je werkelijk bent, je diepe kern, je wezen, mijn wezen, mijn identiteit.”
“Je helingsdag is intensief, diepgaand én helend. Op het einde van de dag voelde ik een verlichting in mijn lichaam en geest. Een blijdschap. Wat brachten je helingsdagen me nog meer? Je bracht me tot mijn kern, mijn wezen. Je liet me inzien dat ik behoeften heb, daar had ik eerder nooit bij stilgestaan. Je hielp me mijn behoeften opschrijven en uitspreken in alle “veiligheid”. Héél krachtig vind ik het juist benoemen van mijn behoeften door jou. Er heerst tevens een tijdloze en rustige sfeer, door je unieke aanpak.”
“Mensen die mij kennen weten dat ik vier jaar geleden aan de rand van de afgrond stond,
mijn tenen gekruld, klaar om de sprong te maken. Jaren heb ik er aan gewerkt om terug een stabielere plaats in het leven te vinden. Maar de afgrond bleef lange tijd in de buurt.Tot ik op een dag van Bruno de kans kreeg om mij te laten helpen met het vastzitten van mijn verdriet. Het was heel intensief, maar aan het einde voelde ik mij een ander mens.Ik kon vrij onmiddellijk voelen dat de pijn weg was en wat nog veel belangrijker is, de pijn bleef weg. Zelfs als ik na een tijdje durfde te vertrouwen om het verleden nog eens terug recht in de ogen te kijken. Met heel veel dank en respect voor Bruno, lacht het leven mij weer toe.”

Onze werkwijze

Waar we van start gaan…

Er volgt steeds een eerste intakegesprek. In de vorm van een luistergesprek kunnen we een goed inzicht krijgen in de vraagstelling en kunnen we ook al aanvoelen in welke fase van je levensloopbaan je bent aanbeland.

Begeleidingsvoorstel

We hebben de voorbije jaren uit de verkregen inzichten onze eigen methodiek ontwikkeld. We zullen steeds de meest aangepaste methode op het gegeven moment aanbieden. Belangrijk is dat we een juist instappunt bepalen in ons traject voorstel. Dat voorstel zullen we steeds toelichten waarom we bepaalde keuzes gemaakt hebben en hoe we je zo snel mogelijk effect willen laten ervaren.

Traject met een kern

We werken nooit in kleine stapjes in de vorm van enkele uurtjes gedurende verschillende weken achter elkaar. Wel kiezen we voor doorgedreven sessies in de vorm van één of meerdere volledige dagdelen. Dat is confronterend en zwaar, maar tegelijkertijd kunnen we snel tot resultaat komen. Maar ook nodig, lees de getuigenissen er maar op na. We sturen nooit iemand met een slecht gevoel naar huis.

In een warme omgeving

De lokatie is voor ons zeer belangrijk. Je kan alleen maar in een gepaste omgeving dit soort aan begeleidings-  en werkgesprekken houden. We zullen in ons trajectvoorstel hiervoor steeds de nodige suggesties doen. We kunnen putten uit een eigen bestand aan stilteplekken.