“Wat bijzonder is, is dat jij 200% aanwezig bent, met heel jouw liefdevolle wezen. Dat mij dat heel veel rust geeft en ik daardoor helemaal mezelf kan zijn en me volledig kan openzetten voor de ontmoetingen met mijn talenten.”
“Ik ken Bruno – die ik op de werkvloer ontmoette – als iemand die zeer graag kennis overbrengt. Vanaf het eerste moment van de coaching legde Bruno de regie van het spel in mijn handen en faciliteerde hij het volledige proces uitstekend. Naarmate het belang van een talent namen we de tijd om het verder uit te diepen, zodat ik denk te mogen stellen dat ik me nu een stuk bewuster ben van mijn talenten en hun onderlinge wisselwerking. Ik zou deze coaching zeker aanraden aan anderen om te volgen.”

Bruno uw begeleider in uw levensloopbaan

Een rijk mens

Bruno, 45 jaar oud, heeft het complete traject “Geweldloze Comunicatie” doorlopen. Een voedzame bodem waar Bruno zijn eigen model en methode heeft gegrondvest. Verder volgde Bruno ettelijke jaren ‘Praktische Filosofie’ en doet nog continu aan zelfstudie op het vlak van spirituele psychologie en filosofie. Laatst heeft hij nog de vorming tot “Talentchoach” afgerond.

Een mentor met een missie

Mensen op een liefdevolle manier naar hun authenticiteit brengen, dat is de missie van Bruno. Het is vanuit het inzicht van die authenticiteit, dat mensen begrijpen dat er een levenspad voor hen ligt. Een pad met een opdracht, een levensloopbaan. Bruno wil die begeleider zijn in die levensloopbaan. Begeleiden door te luisteren, door te binnenwereld van de mens te exploreren, door verslag te geven wat die mensen over zichzelf vertellen, letterlijk, maar ook tussen de regels.

Een begeleider die aanwezig is

Bruno is luisterend 100 procent aanwezig. Is een begeleider die iemand die in een eerste confrontatie onderuit zou gaan, liefdevol weer met de hand neemt en zijn onzekerheid wegneemt. Bruno staat voor de totale aanpak van het menselijk wezen. Alleen zo kan hij mensen op hun pad brengen, hun authentieke “zelf” laten vinden, met bagage hun levensloopbaan laten volbrengen, op weg naar hun innerlijke vrijheid…

OPLEIDING

 • 2015    Het Talentenspel, Talentencoaching, Willem Glaudemans (Nederland)
 • 2015    Evolutiepsychologie, 1ste Jaar, Ignoramus Academie.
 • 2014    Mediation gebaseerd op Geweldloze Communicatie, Vine Coaching (Nederland), Ike Lasater & John Kinyon ( USA)
 • 2014    Efficient Beslissen, Bay NVC , Mimi Kashtan,(USA)
 • 2014    Verhalen schrijven , Gents Schrijverscollectief, Ingrid Verhelst (lopende)
 • 2014    Blikopener, Schrijfworkshop, Peter Perceval
 • 2014    Inspiring Speech, Ann Nelissen & Peter Perceval
 • 2013- 2014    Praktische Filosofie, School van de Filosofie,Antwerpen
 • 2013    Intensive International Training Non-Violent Communication, Center for Non-Violent Communication USA, gehouden in Kenia
 • 2011-2012    Geweldloze Communicatie, Vine Coaching (Nederland)
 • 2010-2011    Master NLP: Communication Course, Arcturus
 • 2010    Practitioner NLP: Communication Course, Arcturus.